Bealudtak rajtunk Komáromban… Ennyire unalmasak lennénk?

Bealudtak rajtunk Komáromban… Ennyire unalmasak lennénk?

Bealudtak rajtunk Komáromban… Ennyire unalmasak lennénk?

Megtisztelő beszélgetésre hívtak bennünket a napokban Szlovákiából. A komáromi közösség Ajvé! – talkshow-jában kérdezték munkatársainkat a Bennem Élő Eredetről. Nem teljesítettünk maradéktalanul. Volt, aki elaludt mondandónk közben.

A Komáromi Zsidó Hitközség új online programja, az Ajvé, hétfő! február 22-i interaktív eseményén Csapatunk két tagját, Szőke-Visontai Gábort és Wallenstein Róbertet Paszternák András kérdezte.

Mint ez a kép leleplezően mutatja, talán nem voltunk mindenki számára kellően impulzívak. Tudjuk, van fejlődnivalónk ezen a téren is.

Zzzzz…Zoom-hatékonyságunkon is van mit javítani…

A beszélgetést egyébként egy Zoom-felületen tartottuk és több mint 30 vendég — többségük azért éberen — figyelhette, ahogy a kezdetetkről és céljainkról beszéltünk. Ezt a felvételt Komáromból kaptuk, elmondásuk szerint személyiségi jogok miatt nem tartalmazza a többi szereplőt, és azt a pár kérdezőt sem, akik előadásunk után faggattak bennünket.

 Ha érdekel Csapatunk eredete és céljai, és van 35 perced, szeretettel ajánljuk az alábbi linket:

BENNEM ÉLŐ EREDET az AJVÉ HÉTFŐ KÖZÖSSÉGNÉL

Egy kedves meghívásnak eleget téve A Bennem Élő Eredet 2 tagja az AJVÉ HÉTFŐ közösségében mesélt a motivációjáról és az elindulásról.

Ajvé! Benne leszünk a… Kérdezz Te is terveinkről!